Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ο Παλαιοκώστας πίσω απο την κλοπή αυτοκινήτου στα Τρίκαλα?


Μια περίεργη κλοπή αυτοκινήτου σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στην πόλη των Τρικάλων όταν άγνωστοι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν και έκλεψαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο απο το κέντρο της πόλης και έφυγαν ανενόχλητοι.

Το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του πατσατσίδικου των Τρικάλων "Τα Τέμπη" και οι ιδιοκτήτες όπως δήλωσαν στο trikaland.gr αντιλήφθηκαν ότι έλειπε το όχημα περίπου στις 5 τα ξημερώματα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έγινε καταγραφή του συμβάντος και στάλθηκε σήμα για την ανεύρεση του. Που εμπλέκεται ο Παλαιοκώστας?

Όπως έντονα ειπώθηκε στα τοπικά ραδιόφωνα με την ανακοίνωση του γεγονότος, το αυτοκίνητο εθεάθη απο ακροατή του Ράδιο Ζυγός στη Πύλη ενώ πολλοί κάνουν λόγο για άνθρώπους του Παλαιοκώστα ο οποίος χρειαζόταν ένα αγροτικό όχημα για να μπορεί να μεταβαίνει στα ορεινά του νομού όπου συνιθίζει να κρύβεται όταν τον κηνυγά η Αστυνομία.
Η Αστυνομία όπως είναι φυσικό δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο ωστόσο οι έρευνες κινούνται σε όλα τα πλαίσια.
πηγη: trikaland.gr

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΛΑΠΗ - TOYOTA YARIS - ΥΡΚ 7809


Τοποθεσία: Καμίνια Πειραιάς
Ημερομηνία κλοπής: 23.12.08

Το Yaris που βλέπετε στις φώτο χρώμα ασημί, αρ. κυκλοφορίας ΥΡΚ 7809 χάθηκε 23.12.08 το βράδυ από τα Καμίνια. Αν το πετύχετε πουθενά παρατημένο παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6978943056.

Στοιχεία χρήστη:
notis@korinthorama.gr

ΕΚΛΑΠΗ - PEUGEOT 106 RALLYE - ΖΖΤ 8513


Τοποθεσία: Μάνδρα Αττικής
Ημερομηνία κλοπης: 19.02.09

Στη Μάνδρα Αττικής, την Πέμπτη ( 19.02.09) εκλαπη Ι.Χ. μάρκας Πεζω ραλλυ 106, χρώματος μαύρο με αριθμό πινακίδας ΖΖΤ 8513. Παρακαλουμε αν το παρει το μάτι σας κάπου ενημερώστε μας.

Στοιχεία χρήστη
xtakis2007@hotmail.com

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΛΑΠΗ - PEUGEOT 106 RALLYE - ΥΗΥ 6937


Τοποθεσία: ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΚΑΚΙ
Ημερομηνία κλοπης: 11-12/02 /09

ΕΚΛΑΠΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΡΚΑΣ PEUGEOT 106 RALLYE ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΥΗΥ6937 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΚΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 11-12/02
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ Μ3 ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

Στοιχεία χρήστη
tilbill78@hotmail.com

Στο επίκεντρο των ερευνών της αντιτρομοκρατικής το κλεμμένο αυτοκίνητο με τα Χιώτικα νούμερα

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν παγιδεύσει με το πανίσχυρο εκρηκτικό (ANFO) οι τρομοκράτες στην, ευτυχώς, αποτυχημένη τους απόπειρα, στα γραφεία της τράπεζας Citibank στην Κηφισιά, έχουν εστιάσει τις έρευνες τους τα μέλη της αντιτρομοκρατικής. Όπως είναι γνωστό, το κλεμμένο αυτοκινήτο, που έχει πινακίδες με Χιώτικα νούμερα, χρώματος γκρι, Mazda 323LX, εκλάπη από την περιοχή της Καισαριανής στις 25 Ιανουαρίου και μια μέρα μετά καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία.

Μάλιστα, το παράδοξο σε σχέση με τον τρόπο που ενεργούν συνήθως οι τρομοκράτες είναι ότι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν άλλαξαν τις πινακίδες του, παρά το γεγονός ότι κινήθηκαν μ' αυτό αρκετά. Η αλλαγή των πινακίδων γίνεται για την ασφάλεια των ίδιων των δραστών, επειδή οι αριθμοί κυκλοφορίας των κλεμμένων οχημάτων είναι καταγεγραμμένες στα κομπιούτερ της Αστυνομίας.

Η Αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε χθες ότι ο οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με το κλεμμένο-παγιδευμένο αυτοκίνητο, δηλαδή αν το είδε στη γειτονιά του, στο διάστημα από την κλοπή του έως την ημέρα της απόπειρας , τα ξημερώματα της Τετάρτης, αν είδαν κάποιον να μπαίνει ή να βγαίνει απ' αυτό και γενικότερα αν είδαν οτιδήποτε ύποπτο να τηλέφωνήσουν στο 170 ή στο 1014. Επισημαίνεται ότι θα προστατευτεί το απόρρητο της ταυτότητας όποιου δώσει στοιχεία.

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΛΑΠΗ - ΚΤΜ sxf 250 - Ηράκλειον, Κρήτη


Τοποθεσία: Ηράκλειον, Κρήτη, Ελλάδα
Ημερομηνία κλοπης: παραμονή Χρηστουγένων

Μηχανή ΚΤΜ sxf 250 (άσπρο) εκλάπει παραμονή Χρηστουγένων απο τον 'Αγιο Νικόλαο.
'Οποιος δώση βάσημη πληροφορία για την έβρεση του δίνω 1000 ευρώ.
τηλ 6932878601

Στοιχεία χρήστη
Ανώνυμος
2841028760

ΕΚΛΑΠΗ - SUZUKI V-STROM 650cc - ΧΕΕ 991


ΕΚΛΑΠΕΙ SUZUKI V-STROM 650cc ΜΑΥΡΗ ΜΑΤ ΑΡ. ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΧΕΕ-991
στις 19/1/09 από ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ στην οδό ΕΛΑΙΩΝ 168. Προσφέρω καλή χρηματική αμοιβή.
Η Μηχανή είχε ένα μικρό πρόβλημα στον συμπλέκτη, δηλ. όταν άλλαζες ταχύτητα και πατούσες συμπλέκτη άναβε την μεγάλη σκάλα φωτισμού.Οπότε αν δείτε V-STROM να παίζει πολύ συχνά τα φώτα υπάρχει ελπίδα να είναι αυτή.
Αν δείτε κάτι παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6999858585. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Υπάρχουν ορισμένοι απλοί τρόποι, με τους οποίους μπορείτε να αποφύγετε την κλοπή του αυτοκινήτου σας

• Τοποθετήστε συστήματα συναγερμού και κλειδαριών ασφαλείας του τιμονιού.
• Φυλάξτε το αυτοκίνητό σας, εάν είναι δυνατόν, σε γκαράζ του σπιτιού ή σε οργανωμένα και υπεύθυνα γκαράζ.
• Καλύψτε το με κουκούλα.
• Επιλέξτε εξουσιοδοτημένο ή γνωστό σας συνεργείο για επισκευή.
• Τοποθετήστε ξεχωριστά κλειδιά για την τάπα βενζίνης.
• Μην αφήνετε δεύτερα κλειδιά και έγγραφα μέσα στο αυτοκίνητο.
• Όταν κατεβαίνετε, έστω και για λίγο από το αυτοκίνητό σας, να σβήνετε τη μηχανή, να βγάζετε το κλειδί και να κλειδώνετε.
• Μην έχετε μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τα κλειδιά του σπιτιού σας. Αν σας κλέψουν το αυτοκίνητο, να μην σας κλέψουν και το σπίτι.
• Όταν αγοράζετε αυτοκίνητο από ιδιώτες, ελέγξτε την άδεια κυκλοφορίας αν είναι γνήσια και με μηχανικό, αν ο αριθμός πλαισίου είναι αυτός που αναγράφεται στην άδεια. Αν αγοράζετε μεταχειρισμένο ρωτήστε τον προηγούμενο κάτοχο σε ποια κατάσταση το πούλησε στο συνεργείο ή στον έμπορο. Είναι πολύ πιθανό να σας πουλήσουν κλεμμένο αυτοκίνητο.

Όταν κυκλοφορείτε με το αυτοκίνητό σας :
• Μην αφήνετε την τσάντα σας ή τον χαρτοφύλακά σας στην θέση του συνοδηγού ή στα πίσω καθίσματα. Από το ανοικτό παράθυρο, στο φανάρι που είσθε σταματημένοι, μπορεί να σας τα πάρουν.
• Μην βιάζεστε να κατεβείτε για να δείτε το σπασμένο λάστιχο που σας λέει από το παράθυρο άγνωστος μοτοσικλετιστής. Όταν κατεβείτε μπορεί να σας αρπάξει την τσάντα ή να σας κλέψει το αυτοκίνητο.

Όταν σταματήσετε το αυτοκίνητό σας :
• Μην αφήνετε μέσα τσάντες, φακέλους, ρούχα κλπ. Θα σας σπάσουν το τζάμι και θα τα κλέψουν.
• Πάρετε μαζί σας το κασετόφωνο ή την πρόσοψή του. Αν είναι αξίας θα σας το πάρουν και θα σας κάνουν ζημιά στο αυτοκίνητο.

Αν σας κλέψουν το αυτοκίνητό σας :
• Ειδοποιήστε αμέσως την Αστυνομία και καταγγείλετε την κλοπή δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας, τον αριθμό πλαισίου και κινητήρα και περιγράφοντας τα πράγματα που έχει μέσα.
• Όταν σας ειδοποιήσουν ότι βρέθηκε, ενημερώστε αμέσως την Αστυνομία και μην το αγγίζετε. Πρέπει να ερευνηθεί από τη Σήμανση.
• Ενημερώστε αμέσως την Αστυνομία αν σας ζητούν χρήματα για την επιστροφή του αυτοκινήτου. Δεν δίνουμε ποτέ χρήματα. Συζητείστε ψύχραιμα με τους κλέφτες, σύμφωνα με τις οδηγίες της Αστυνομίας, και αν πειστείτε πράγματι ότι έχουν το αυτοκίνητο, διότι σας περιγράφουν κάποιο πράγμα που μόνο εσείς γνωρίζετε ότι υπάρχει, τότε μεθοδεύεται η σύλληψή τους από την Αστυνομία.
πηγη: akritasmedia.gr

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Τι είναι και πώς λειτουργεί το νέο, αντικλεπτικό, ευρωπαϊκό σύστημα πληροφοριών EIS

Περίπου 500.000 αυτοκίνητα κλέβονται από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης κάθε χρόνο. Και οι ιδιοκτήτες τους δεν τα βρίσκουν ποτέ. Συνολικά κλέβονται 1.300.000 αυτοκίνητα τον χρόνο αλλά περίπου 800.000 επανακτώνται. Τα περισσότερα οχήματα «αφαιρούνται» από τις κατασκευάστριες χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία). Αυτά είναι ελάχιστα μόνο από τα εξαιρετικού ενδιαφέροντος στοιχεία που περιέχονται σε έκθεση της Europol για τα «αυτοκινητικά εγκλήματα», ενώ αυτόν τον μήνα θα αρχίσει να λειτουργεί το νέο σύστημα πληροφοριών της Europol, το EIS. Οπως έγινε γνωστό, το σύστημα αυτό θα ενισχύσει όλες τις πληροφοριακές δραστηριότητές της. Συγκεκριμένα θα περιέχει πληροφορίες για πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί ή είναι απλώς ύποπτα για διάφορα ποινικά αδικήματα, εγκληματικές δομές οργανώσεων κτλ. Ολα τα στοιχεία «θα αποθηκεύονται κατά δεδομένο τρόπο που θα περιλαμβάνει τη δημιουργία συνδέσεων μεταξύ όλων των σκαφών αντικειμένων». Βασικό πλεονέκτημα του συστήματος θα είναι η άμεση πρόσβασή του από τα κράτη-μέλη και από δεόντως εξουσιοδοτημένους αξιωματούχους της Europol. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες που εισάγονται από ένα κράτος-μέλος είναι άμεσα προσβάσιμες και επανακτήσιμες από άλλα κράτη-μέλη και τη Europol. Το σύστημα θα έχει τη δυνατότητα να μεταφράζει τα δεδομένα σε καθεμιά από τις 11 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στην έκθεση της Europol γίνεται εκτενής αναφορά στα μέτρα για την καταπολέμηση των εγκλημάτων αυτών, για on line πρόσβαση σε «βάσεις δεδομένων των κατασκευαστών», για προσδιορισμό της ταυτότητας των οχημάτων, για αυτοκίνητα που διαλύονται και για συνθήκες ελέγχου των οχημάτων. Επίσης για πρόσβαση σε συναγερμούς, για κλαπέντα οχήματα μέσω Διαδικτύου, για το ευρωπαϊκό σύστημα πληροφοριών, για τη συμφωνία εφαρμογής Σένγκεν κτλ. Κυρίως όμως κάνει λόγο για «κλοπή διά της βίας» (και με χρήση όπλων), όπως διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων.
Αρχικώς στην έκθεση τονίζονται τα ακόλουθα:
* Το έγκλημα της κλοπής μεταφορικού μέσου έχει μεταβληθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Η αρχικά διαδεδομένη «ακίνδυνη» βόλτα με οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησε όλο και περισσότερο σε μια οργανωμένη και επικερδή διεθνώς ποινική δραστηριότητα.
* Η κλοπή αυτοκινήτου για εγκληματίες στο πεδίο του οργανωμένου εγκλήματος είναι μια πολύ επικερδής επιχείρηση με μικρό κίνδυνο. Αυτή η μορφή του εγκλήματος αυξάνεται σε όλον τον κόσμο.
* Τα κλαπέντα οχήματα πολύ γρήγορα μεταφέρονται λαθραία στο εξωτερικό. Οι εγκληματίες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι το κλαπέν αυτοκίνητο δεν έχει καταχωρισθεί ακόμη στο αστυνομικό σύστημα αναζήτησης οχημάτων. Ετσι οι έλεγχοι που διεξάγονται στα σύνορα είναι μάταιοι.
* Εξαιτίας του γεγονότος ότι πρακτικά δεν υπάρχουν συνοριακοί έλεγχοι εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης, είναι δυνατόν να οδηγήσει κάποιος το κλεμμένο αυτοκίνητο από τη Δυτική Πορτογαλία μέσω Ισπανίας, Γαλλίας, Βελγίου, Ολλανδίας και Γερμανίας στα σύνορα Γερμανίας - Πολωνίας χωρίς να ελεγχθεί καθόλου, ενώ με την κατάρρευση της πρώην Σοβιετικής Ενωσης δημιουργήθηκε μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης σε όλα τα ανατολικά ευρωπαϊκά κράτη.
* Από το 1995 παρατηρείται συνεχής μείωση στις κλοπές οχημάτων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που κατασκευάζουν αυτοκίνητα χάρη στην αναβάθμιση της αστυνομικής δραστηριότητας στο πεδίο των κλεμμένων οχημάτων, στα βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας και προστασίας και στις αλλαγές που έγιναν σε συμβάσεις ασφάλισης. Επίσης εκδόθηκαν νομικές διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεσμεύονται να «εξοπλίζουν» όλα τα νέα οχήματα με «ακινητοποιητές».
* Οι εγκληματικές συμμορίες είναι τόσο οργανωμένες όσο και οι μεγάλες διεθνείς εταιρείες. Από τη στιγμή της κλοπής του αυτοκινήτου ορισμένα μέλη ειδικεύονται στην παραποίηση και παραγωγή εγγράφων καταχώρισης και ταυτότητας του οχήματος, ενώ άλλα σε υψηλό βαθμό εξειδικευμένα μέλη των συμμοριών παραποιούν ή αλλάζουν τον αριθμό πλαισίου, τον αριθμό παραγωγής κτλ. Οι «ταχυδρόμοι» που «προσλαμβάνονται» μεταφέρουν τα οχήματα από τη μία χώρα στην άλλη. Στο τέλος της «αλυσίδας» βρίσκονται οι παραλήπτες, οι οποίοι οργανώνουν την πώληση των αυτοκινήτων. Σε πολλές περιπτώσεις ανακαλύφθηκε ότι τα μέλη των συμμοριών ανήκαν σε διάφορες εθνικότητες και πως συχνά δεν γνώριζαν το ένα το άλλο.
* Οι τρόποι ενέργειας αναπτύσσονται και μεταβάλλονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Μόλις πριν από λίγα χρόνια ήταν πολύ εύκολο για τους κλέφτες να διαρρήξουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, να τα βραχυκυκλώσουν και έπειτα να τα οδηγήσουν μακριά ή να κλέψουν το όχημα με ένα αντικλείδι. Σήμερα και η αποκατάσταση των διαγραμμένων αυτοκινήτων και η παροχή σε ένα όχημα διπλής ταυτότητας είναι ευρέως διαδεδομένοι τρόποι παραποίησης ενός οχήματος από τη στιγμή της κλοπής. Στο κλαπέν όχημα δίδεται η ταυτότητα ενός κατεστραμμένου αυτοκινήτου, περιλαμβανομένων των γνησίων εγγράφων καταχώρισης του οχήματος που ανήκουν σε αυτό. Η παροχή σε ένα αυτοκίνητο διπλής ταυτότητας είναι ένας τρόπος αλλαγής της ταυτότητάς του με τη χρησιμοποίηση των στοιχείων ενός κανονικά καταχωρισμένου αυτοκινήτου του ίδιου τύπου. Τα αντίστοιχα έγγραφα καταχώρισης του αυτοκινήτου είναι βεβαίως πλαστά. Εν τούτοις, αφ' ης στιγμής σχεδόν όλα τα οχήματα είναι εφοδιασμένα με εξελιγμένους «ακινητοποιητές», συναγερμούς κτλ., οι εγκληματίες στρέφονται σε άλλες μεθόδους που απαιτούν υψηλό επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης.

ΜΕΘΟΔΟΙ Αρπαγή μετά βίας
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι μέσα στο όχημα και υποβάλλεται σε βία (και με χρήση όπλων) προτού του το κλέψουν. Η «κλοπή διά της βίας» έχει πρόσφατα γίνει μια συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος για την κλοπή αυτοκινήτων σε πολλές χώρες. Το πλεονέκτημα της κλοπής αυτοκινήτων διά της βίας για τους εγκληματίες είναι ότι καταφέρνουν να αποκτήσουν και το πρωτότυπο κλειδί και το όχημα ταυτόχρονα. Ετσι για τους εγκληματίες δεν είναι πλέον απαραίτητο να ξεπεράσουν τους σε υψηλό βαθμό εξελιγμένους «ακινητοποιητές». Αυτό το φαινόμενο κάνει ισχυρά αισθητή την παρουσία του στο Βέλγιο και λιγότερο στην Ολλανδία και στην Ισπανία καθώς και σε άλλα κράτη. Πρόσφατα αναφέρθηκαν περιπτώσεις διάρρηξης σπιτιών και διαμερισμάτων στις οποίες ο σκοπός του εγκληματία ήταν να βρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να κλέψει το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στο γκαράζ ή στο πάρκινγκ. Επίσης μεγάλη είναι η αναλογία απατών για την είσπραξη των χρημάτων της ασφάλισης.
πηγη: tovima.gr

ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΛΟΠΗΣ

ΜΕ ''ΕΓΓΡΑΦΟ'' ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Γυρνάτε στο αυτοκίνητο σας μετά από ψώνια και περπατάτε στο χώρο
στάθμευσης, Ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και μπαίνετε μέσα.
Αρχίζετε τη μηχανή και βάζετε όπισθεν.
Όταν εξετάζετε τον καθρέφτη παρατηρείτε ένα κομμάτι χαρτί που
υπάρχει στη μέση του οπίσθιου παραθύρου ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ Ή ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ.
Έτσι, ξεκλειδώνετε τις πόρτες σας, και βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας
για να αφαιρέσετε εκείνο το έγγραφο που εμποδίζει την οπτική σας.
Όταν φθάνετε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας, εμφανίζεται από το
πουθενά κλέφτης που ορμά, μπαίνει στο αυτοκίνητό σας, το παίρνει και
φεύγει!!!
Φυσικά το πορτοφόλι ότι σας είναι ακόμα στο αυτοκίνητο. Τώρα ο
κλέφτης έχει το αυτοκίνητό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας,
τα χρήματά σας, & τα κλειδιά σας. Το σπίτι σας & ολόκληρη
η ταυτότητά σας είναι στα χέρια του.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΛΟΠΗΣ
Εάν δείτε ένα κομμάτι του χαρτί στο πίσω παράθυρό σας, οδηγήστε
μακριά και μετά αφαιρέστε το έγγραφο.
Ελπίζω ότι θα διαβιβάσετε αυτό στους φίλους και την οικογένεια,
ειδικά στις γυναίκες. Ένα πορτοφόλι περιέχει όλα τα είδη
προσωπικών εγγράφων πληροφοριών και προσδιορισμού και
βεβαίως δεν θέλετε αυτά να περιέλθουν σε λανθασμένα χέρια.
πηγη: tolimeri.blogspot.com

ΕΚΛΑΠΗ - Audi A3 3θ - ΥΖΕ 9494

Ξημερώματα 18/1/2009 κλάπηκε το αυτοκίνητό μου κάτω από το σπίτι μου στον Βύρωνα. Είναι ένα μαύρο, δίπορτο Audi A3 με πινακίδα κυκλοφορίας ΥΖΕ 9494 . Με βάση τα λεγόμενα της αστυνομίας τα κλεμμένα οχήματα βρίσκονται στην πλειοψηφία τους τις πρώτες μέρες μετά την κλοπη παρατημένα σε κοντινές περιοχές γύρω από εκεί που εκλάπησαν. Πολλές φορές περαστικοί που παρατηρούν σημάδια διάρρηξης ειδοποιούν την αστυνομία και ακολούθως τον ιδιοκτήτη.

Αν παρατηρήσετε κάπου το αυτοκίνητο παρακαλώ ειδοποιήστε με και ενημερώστε την αστυνομία. Κατα πάσα πιθανότητα δεν έχουν σπασει το τζάμι γιατί δεν βρήκαμε γυαλιά στον δρόμο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το αυτοκίνητο να βρεθεί χωρίς τροχούς γιατί είναι το πιο εύκολο στην αφαίρεση κομμάτι του αυτοκινήτου και αυτό που θα είχε αξία να πουλήσουν. Ο αριθμός του κινητού είναι 6946221422 και θα είναι ανοικτό όλο το 24ωρο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον, Δημήτρης

Υ.Γ.: Προσέχτε τα πράγματά σας. Οι καιροί είναι πονηροί!!

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

NEO BLOG ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ


Έπεσα και εγώ θύμα κλοπής πριν δυο εβδομάδες και ξέρω πως νιώθει αυτός/αυτή που του έκλεψαν το αυτοκίνητο . Ευτυχώς στην δική μου περίπτωση ένας φίλος εντόπισε το αυτοκίνητο μου σε ένα παρκιν το γνώρισε και τελείωσε η περιπέτεια μου .

Μετά από αυτό το γεγονός αφιερώνω τον χώρο αυτόν και τις υπηρεσίες μου στα θύματα κλοπής και σας δηλώνω ότι μαζί θα αντισταθούμε στη μάστιγα του 21ου αιώνα.

Το blog αυτό το δημιούργησα για να υπάρχει ένας τόπος στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ που θα ενημερώνει το ευρύ κοινό για τα κλεμμένα αυτοκίνητα και μηχανές , και εύχομαι να βοηθήσει στην εύρεση κάποιου κλεμμένου αυτοκινήτου η μηχανής .