Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σπείρα κλέβει μικρά αυτοκίνητα και τα πουλάει για ανταλλακτικά

Ρεπορτάζ: Δ. Περγελής
Σαρώνουν το τελευταίο διάστημα οι κλοπές στην Αττική μικρών αυτοκινήτων, κυρίως Smart, τα οποία οργανωμένες σπείρες βάζουν στο μάτι για τα ακριβά τους ανταλλακτικά. Περισσότερα από 20 μικρά Ι.Χ. έχουν κλαπεί στο Μενίδι και άλλα τόσα στην περιοχή της Νίκαιας. Όπως καταγγέλλουν τα θύματα η κατάληξη των κλεμμένων είναι γνωστή. Μέσα σε μια νύχτα οι σπείρες διαλύουν τα αυτοκίνητα σε ανταλλακτικά και στη συνέχεια τα μοσχοπουλούν σε μάντρες αυτοκινήτων.

Ενδεικτικά, τέσσερα ζαντολάστιχα πωλούνται προς 1.500 ευρώ, ένα μεταχειρισμένο air condition προς 1.300 ευρώ, ο πρόσθιος προφυλαχτήρας προς 500 ευρώ, ενώ το εσωτερικό πόμολο της πόρτας κοστίζει 100 ευρώ. Ο μοναδικός τρόπος να καθυστερήσει ο ιδιοκτήτης τους κλέφτες, λένε όσοι έχουν πέσει θύματα κλοπής, είναι ένα καλό αντικλεπτικό σύστημα.
Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

ΕΚΛΑΠΗ - OPEL KADETT - ΖΖ 8715

Τοποθεσία: ΜΑΡΟΥΣΙ, Αττικής
Ημερομηνία κλοπής: Απρίλιο 2009

Εκλάπη μέσα στον Απρίλιο 2009, OPEL KADETT μοντέλο του 1977, λευκού χρώματος, με σχάρα του surf και με αρ. κυκλ ΖΖ 8715, παρκαρισμένο στο ΜΑΡΟΥΣΙ, οδός Διονύσου, στο ύψος της Αγ. Θωμά (πίσω από την SAAB).
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει στο 6974037834. Ευχαριστώ. <<...>>

Στοιχεία χρήστη:
akonid@ath.forthnet.gr

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Τι κάνουμε αν μας κλέψουν το αυτοκίνητό η την μηχανή μας ?


Αν μας κλέψουν το αυτοκίνητό μας:

1)
Ειδοποιούμε αμέσως, την αστυνομία και καταγγέλλουμε την κλοπή, δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας, τον αριθμό πλαισίου και του κινητήρα και περιγράφουμε τα αντικείμενα, που έχει μέσα.

2) Αν κάποιος (όχι η αστυνομία) μας ειδοποιήσει ότι βρέθηκε το αυτοκίνητό μας, ενημερώνουμε αμέσως, την αστυνομία και δεν το αγγίζουμε. Πρέπει να ερευνηθεί από τη Σήμανση.

3) Ενημερώνουμε, αμέσως, την αστυνομία, αν μας ζητήσουν χρήματα, για την επιστροφή του αυτοκινήτου. Δε δίνουμε ποτέ χρήματα. Συζητούμε, ψύχραιμα, με τους κλέφτες, σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας, και αν πειστούμε, πράγματι, ότι έχουν το αυτοκίνητο, διότι μας περιγράφουν κάποιο πράγμα που μόνο εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχει, τότε μεθοδεύεται η σύλληψή τους από την Αστυνομία. Ποτέ δεν έχουν πραγματοποιήσει τις απειλές που εκστομίζουν.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΕΚΛΑΠΗ - LIFAN lf100.A - ΙΟΚ 110

Τοποθεσία: ΙΛΙΟΝ, Αττικής
Ημερομηνία κλοπής: 22/04/2009

Σήμερα το Ξημέρωμα 22/04/2009 κλάπηκε από έξω από το σπίτι μου περιοχή: ΙΛΙΟΝ το παπάκι μου : Μοντέλο: LIFAN
Τύπος: lf100-A Χρώματος: Μπλέ Αριθμός Κυκλοφορίας: ΙΟΚ 110 Σας παρακαλώ όποιος δει κάτι ή πέσει στην αντίληψη του ας επικοινωνήσει μαζί μου άμεσα στο 6973607169 ή με την αστυνομία!! Το συμβάν έχει δηλωθεί στην αστυνομία.

Η φωτογραφία που επισυνάπτω ΔΕΝ είναι το μηχανάκι το δικό μου.ΕΙΝΑΙ φωτογραφία από την Κατασκευάστρια Εταιρεία. Το δικό μου Ηταν σαν αυτο στην φωτογραφία σε μπλε χρώμα και με ασιμή χρωμα μηχανή. Σας Ευχαριστώ πολύ.

Στοιχεία χρήστη:
stefos2002@hotmail.com

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΕΚΛΑΠΗ - CITROEN XSARA EXCLUSIVE - ΡΑΒ 9129

Τοποθεσία: Σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας
Ημερομηνία κλοπής: 10/4/2009

Citroen Xsara Exclusive 1600 κυβικών εκλάπη στις 10/4/2009 απέναντι από το Σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και από ώρα 07:00 π.μ. μέχρι 15:00 μ.μ. Το συμβάν έχει δηλωθεί στην αστυνομία αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί τίποτα. Μοντέλο 2001 χρώματος γαλάζιο (blue leman) με αλουμινένιες ζάντες και ραντάρ παρκαρίσματος που είναι εμφανές στον πίσω προφυλακτήρα. Ο αριθμός πλαισίου VF7N1NFUB73220229. Παρακαλώ εάν γνωρίζετε οτιδήποτε επικοινωνήστε μαζί μου στο 6983504937.

Στοιχεία χρήστη:
123ath@gmail.com

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Απίστευτη κλοπή στο κέντρο της Αθήνας... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΤΡΙΚ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ

Σας διηγουμαι ενα περιστατικο που μου συνεβη ξημερωματα του περασμενου Σαββατου επστρεφοντας στο σπιτι μου επειτα απο επαγγελματικη μου εξοδο.
Ξημερωματα Παρασκευης προς Σαββατο ωρα 01:25 π.μ.
Επειτα απο επαγγελματικο δειπνο και ποτο κατευθυνομαι στον ιδιωτικο χωρο σταθμευσης που εχω αφησει το αυτοκινητο μου κοντα στο συνταγμα. Πληρωνω το αντιτιμο της σταθμευσης και αναχωρω με προορισμο το σπιτι μου. Κινουμε λοιπον στην Φιλλεληνων στοσυνταγμα με κατευθυνση την Λ.βουλιαγμενης.Η κινηση δεν ειναι πολλη παρ'αυτα υπαρχουν αρκετα οχηματα γυρω μου. Μεσα σε ολα αυτα 2 μοτοσυκλετες τις οποιες και βλεπω απο τον καθρεφτη να κινουνται κανονικοτατα. Ανευ σημασιας γεγονος.Εξακολοθυω να κινουμαι στην λωριδα μου πλεον στην Αμαλιας λιγο πριν τις στυλες του Ολυμπιου Διος με περιπου 50/60 χιλιομετρα οταν μιαμοτοσικλετα εκ δεξιων μου - ΜΕ 2 ΑΝΑΒΑΤΕΣ - (μια απο τις προαναφερθησες) περνωντας με απο δεξια μου ακουμαπει τον εξωτερικο καθρεφτη.Ζημια δεν εγινε ωστοσο ανοιγω τα παραθυρο να τον σταματησω μια και ο τυπος ακουμπωτνας τον καθρεφτη μου γυρισε και με κοιταξε.Πριν καν το τζαμι να κατεβει εξ'ολοκληρου ωστε να του μιλησω ακουω εναν εκκωφαντικο θορυβο και σε κλασματα του δευτερολεπτου ολο το τζαμι του οδηγου ειναι θρυψαλλα και εχει πεσει πανω μου με αποτελεσμα να εχουν μπει κρυσταλλα στα ματια μου. Προς στιγμην τυφλωθηκα λοιπον. Η ακαριαια μου αντιδραση (ισως και λανθασμενη, δεν εχω ξαναβιωσει κατι παρομοιο), ειναι να πατησω φρενο και να ακινητοποιηθω στην δεξια μερια του δρομου. Μεχρι να ανοιξω τα ματια μου στα οποια σημειωτεων εχω ακομα κρυσταλλα, για ανα καταλαβω τι εγινε, αισθανομαι ενα χερι να με τραβαει απο τα μαλλια εξω απο το αυτοκινητο εχοντας κολλησει στον λαιμο μου ενα μαχαιρι.Ανοιγοντας τα ματια μου ακουω μια φωνη (με σπαστα ελληνικα) να μου λεει:- Φερε οτι λεφτα εχεις!!Την ιδια στιγμη ενας αλλος τυπος ανοιγει την πορτα του συνοδηγου εισβαλει στην κυριολεξια μεσα στο αυτοκινητο και ανοιγει τοντουλαπακι του συνοδηγου για να δει αν εχο κατι πολυτιμο εκει. Βλεπει ομως το τσαντακι μου στο πισω καθισμα οπου και το παιρνει οπως ειναι!! Οι Δυο μοτοσυκλετες ηταν σταματημενες μπροστα απο το αυτοκινητο και αναμενες με τους οδηγους σε ετοιμοτητα. Αυτο το επαθα απο τους συνεπιβατες αυτων. Πισω απο το αυτοκινητο υπαρχει αλλη μια μοτοσυκλετα σταματημενη. Η οπισθοφυλακη τους προφανως.Να σημειωθει οτι οι μοτοσυκλετες ηταν steet, μεγαλου κυβισμου και χωρις πινακιδες απ'οτι ειδα μετα. Οι επιβατες ολοι με κρανη και γαντια καθως και χοντρα μπουφαν. Μαλλον μοτοσυκλετας...Εχοντας στην κατοχη τους το τσαντακι μου ηδη λοιπον με το ιδιο λοστο που εσπασαν το τζαμι μου τρωω μια στο στερνο. Αυτο ηταν... Λυγισα τελειως!! Η αναπνοη μου κοπηκε και ενοιωσα οτι εχασα το φως μου...Μεχρι να προλαβω να συνελθω (περασε και ενα τεταρτο) οι κυριοι την ειχαν κανει φυσικα κι εγω τραβιεμαι ακομα. αυτα που μετραω λοιπον ειναι...
ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Σπασμενο τζαμι οδηγου- σκισμενη ταπετσαρια πορτας- σπασμενο το πλαινο ντουλαπακι- ενα τσακισμενο κωλονακι παρ-μπριζ .
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
τσανατκι- κλειδια οικιας / δευτερα κλειδια αυτοκινητου- ταυτοτητα- διαβατηριο- διπλωμα- ενα blackberry- 300 ευρω- πορτοφολι- πιστωτικες καρτες- βιβλιαρια λογαριασμων- επαγγελματικα εγγραφα.Ολο το σαββατοκυριακο τραβιεμαι στα αστυνομικα τμηματα για καταθεσεις σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση (ακομα δεν το εχω ξεπερασει), και να βγαλω ολα μου τα χαρτια εξ'αρχης. Σε συζητηση που ειχα με τον διοικητη του αστυνομικου τμηματος δεν ειμαι μεμονομενο περιστατικο. Ειναι νεοκολπο που εδω και ενα μηνα φαινεται να εχει γινει μοδα στην περιοχη του κεντρου. 2 παθωντες κλαινε και τα οχηματα τους καθως οι κλεφτες πηραν και αυτα κατα την αποχωρηση τους.Θεωρησα καλο να το γραψω οχι για συμπαρασταση αλλα για να σας ενημερωσω και να τονισω τα ματια σας ανοιχτα απο δω και περα. Διανυουμε δυσκολες εποχες και καποιοι για 300 ευρω θα σκοτωναν κιολας!!
πηγη: pressonice.blogspot.com

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΕΚΛΑΠΗ - HONDA VARADERO 1000 - ΧΖΟ 141

Τοποθεσία: Αγ. Αναργυρων (ΑΝΑΚΑΣΑ), Αττικής
Ημερομηνία κλοπής: 11.04.09

Kλάπηκε μηχανή VARADERO 1000 ABS μοντέλο 06 χρώματος μαύρου και αριθμό πινακίδας ΧΖΟ 141 με φιμέ ζελατίνα και κάγκελα givi από την περιοχή των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΑΝΑΚΑΣΑ) στις 11 Απριλίου 2009. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνίσει στο 6993431858. Το όνομά μου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

Στοιχεία χρήστη:
baggosx@gmail.com

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΡΕΠΟΡΤΑΖ… από εφημερίδα Espresso και συνέντευξη στον ANT1 για τo stolen-auto-moto …

Σας παρουσιάσω την συνέντευξη που έδωσα στην ESPRESSO και στον ANT1 με θεμα το stolen-auto-moto.blogspot.com

Έπεσα και εγώ θύμα κλοπής , δυο εβδομάδες πριν δημιουργήσω το blog , stolen-auto-moto.blogspot.com , μου έκλεψαν το αυτοκίνητο και ξέρω πως νιώθει αυτός/αυτή που του έκλεψαν το αυτοκίνητο . Ευτυχώς στην δική μου περίπτωση ένας φίλος εντόπισε το αυτοκίνητο μου σε ένα παρκιν το γνώρισε και τελείωσε η περιπέτεια μου .

Μετά από αυτό το γεγονός σκέφτηκα ότι , πρέπει να υπάρχει ένας τόπος στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ που να ενημερώνει το ευρύ κοινό για τα κλεμμένα αυτοκίνητα και μηχανές, και ακόμα αν θες, στους 20 χιλιάδες ανέρχονται οι ιδιοκτήτες αυτοκίνητων και μοτοσικλετών που πέφτουν θύμα κλοπής κάθε χρόνο από τα επίσημα στοιχειά, είμαστε μια ολόκληρη κοινότητα και καλό θα ήταν να οργανωθούμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον .

Εγώ έκανα την αρχή, δημιούργησα αυτό το blog και αφιερώνω τον χώρο αυτόν και τις υπηρεσίες μου στα θύματα κλοπής και όλοι μαζί εμείς οι 20 χιλιάδες να βοηθήσουμε στην εύρεση κάποιου κλεμμένου αυτοκινήτου η μηχανής αλλά και να αντισταθούμε στη μάστιγα του 21ου αιώνα.

Είναι πολύ απλό, βλέπουμε στην περιοχή μας κάποιο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο η μηχανή, τι κάναμε μέχρι σήμερα, λέγαμε όπως και εγώ, αχ ποιος θα το κλαίει , και αυτό ήταν , τώρα όμως μπορούμε να ελέγξουμε στο stolen-auto-moto.blogspot.com εάν αυτό είναι κλεμμένο, και μπορούμε να ειδοποιήσουμε τον ιδιοκτήτη του να το παραλάβει και από ότι βλέπω στις αναρτήσεις κάποιοι προσφέρουν και οικονομικά κίνητρα .

Όσον αφορά το εάν κάποιος έχει βρει το αυτοκίνητο του μέσο του blog :
Εγώ δεν επιβάλω στον κάθε χρήστη του blog να με ενημερώσει εάν και πότε και πως βρέθηκε το αυτοκίνητο του , μου έστειλαν όμως με e-mail το Ρεπορτάζ του Δ. Περγελή από ALFA TV το οποίο αναφέρει ότι ένας από τους χρήστες του blog βρήκε το αυτοκίνητο του διότι το είχε αναρτήσει στο stolen-auto -moto.blogspot.com , και ένας χρήστης του blog , Στοιχεία χρήστη: vasilis.tzouvaras@gmail.com, που μας γράφει ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ.

Ο Διαχειριστής , stolen-auto-moto.blogspot.com


Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα από περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης και Ημαθίας

Για κλοπές αυτοκινήτων κατηγορούνται ένας 12χρονος και άλλοι δύο ανήλικοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με έναν 24χρονο από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε περιοχή του νομού Ημαθίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 12χρονος μαζί με άλλους δύο ανήλικους, ηλικίας 16 και 17 ετών, και έναν 24χρονο φέρονται ότι από τον περασμένο Ιανουάριο έκλεψαν 4 ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα από περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης και Ημαθίας τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, radio - cd, ραδιοκασετόφωνα, ηχεία, κινητά τηλέφωνα, κ.α. ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα τα οποία συγκέντρωσαν από τις κλοπές.
πηγη: AΠΕ-ΜΠΕ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Εξαρθρώθηκε σπείρα με πολυσχιδή δραστηριότητα

Πλούσια και πολυσχιδή δράση είχαν να επιδείξουν τα επτά μέλη σπείρας Ρουμάνων κακοποιών που δρούσε στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας… Η Ασφάλεια Πατρών που τους συνέλαβε, εξιχνίασε μια σειρά από διαρρήξεις και κλοπές αυτοκινήτων συγκεκριμένης μάρκας με ειδικό αντικλείδι, αλλά εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και στα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου final-4 του βόλεϊ, αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν και βόμβες μολότοφ!
Η σπείρα αποτελείτο από τέσσερις Ρουμάνες, δύο συμπατριώτες τους και έναν Έλληνα που κατηγορείται για κλεπταποδοχή… Το τελευταίο διάστημα είχαν διαρρήξει τρία καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Εκείνο που προβληματίζει τους αστυνομικούς, είναι ότι οι κακοποιοί διέθεταν ένα ειδικό επαγγελματικό μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιείται στην έκδοση αντικλειδιών αυτοκινήτων, το οποίο έχει την δυνατότητα να αντιγράφει και κλειδιά που προστατεύονται από ιμομπιλάιζερ… Το συγκεκριμένο μηχάνημα είχε κλαπεί από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της OPEL και τώρα ερευνάται αν έγιναν κλοπές αυτοκινήτων της συγκεκριμένης μάρκας και πού βρίσκονται αυτά.

Άγνωστος παραμένει ο λόγος που οι αλλοδαποί είχαν στην κατοχή τους αρκετές μολότοφ… Τα μπουκάλια και το ύφασμα που έφεραν, είναι πανομοιότυπα με αυτών που είχαν βρεθεί κοντά στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος», κατά την διάρκεια του final-4 του κυπέλου βόλεϊ ανδρών, που είχε στιγματιστεί από έντονα επεισόδια! Έτσι, οι αστυνομικοί ερευνούν τυχόν εμπλοκή των συλληφθέντων στα έκτροπα.
Πηγή: www.protothema.gr... του Μανώλη Βάϊα

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΕΚΛΑΠΗ - SMART fortwo - ΥΝΙ 7878

Τοποθεσία: Νίκαια (Κηποθέατρο), Αττικής
Ημερομηνία κλοπής: 02.04.09

Εκλάπη από περιοχή Νίκαια (Κηποθέατρο) τα ξημερώματα 02/04/2009 αυτοκίνητο τύπου SMART fortwo, χρώματος μαύρου με αριθ. κυκλοφορίας ΥΝΙ-7878. Έχει ανοιγόμενη ηλιοροφή (Sunrise), τρίμπρατσες ζάντες και δερμάτινα καθήσματα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6984410359 η email.

Στοιχεία χρήστη: baggosx@gmail.com

ΕΚΛΑΠΗ - PEUGEOT 206 CC - HKZ 6554

Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο , Αττικής
Ημερομηνία κλοπής: 30.03.09

Τύπος αυτοκινήτου : Peugeot 206 CC μοντέλο 03
Χρώμα : Ασημί
Αρ.Κυκλοφορίας : HKZ 6554
Στοιχεία επικοινωνίας : 6949 060892

Στοιχεία χρήστη: p@alfa.ondsl.gr
.

ΕΚΛΑΠΗ - VOLKSWAGEN JETTA - ΙΕΕ 1542

Τοποθεσία: Ερέτρια Ευβοίας
Ημερομηνία κλοπής: 01.04.09

Volkswagen Jetta 1600 κυβικών εκλάπη στις 1/4/2009 από Ερέτρια Ευβοίας και ώρα 3:15π.μ. Οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι από παράθυρο του σπιτιού πήραν χρήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου και διέφυγαν με αυτό. Το συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό και ειδοποίησα την αστυνομία μέσα σε 5 λεπτά αλλά δεν έγινε τίποτα. Μοντέλο 2006 χρώματος μπέζ με αλουμινένιες ζάντες και ραντάρ παρκαρίσματος που είναι εμφανές στον πίσω προφυλακτήρα. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν ταυτότητα, άδεια οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας.
Ο Αρ.κυκλοφορίας είναι ΙΕΕ 1542 και ο αριθμός πλαισίου 1K6M687237.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο 6932713618 κ. Μιχάλης.

Στοιχεία χρήστη:
mpantel@otenet.gr

ΕΚΛΑΠΗ - FORD MAVERICK - ΖΜΙ 8282

Τοποθεσία: Θρακομακεδόνων, Αττικής
Ημερομηνία κλοπής: 30.03.09

ΕΚΛΑΠΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΙΣ 30/3/2009 ΤΖΙΠ FORD MAVERICK ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ, ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΖΜΙ8282. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Στοιχεία χρήστη:
ekmektzoglou@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΕΚΛΑΠΗ - PIAGGIO BEVERLY 250 - PAE 660

Τοποθεσία: Αγ. Αναργύρων Αττικής
Ημερομηνία κλοπής: 29.03.09

Στης 29-3-2009 βράδυ Κυριακής απέναντι από την εκκλησία των Αγ. Αναργύρων εκλάπη ένα Beverly250 της PIAGGIO του 2005 με αριθμό κυκλοφορίας ΡΑΕ 660 και χρώματος μαύρο και μάυρη σέλα με βαλιτσάκι της PIAGGIO 35Lit. Το μπροστινό μέρος είχε όμως το μαύρο το μεταλιζέ. Χαρακτηριστικό τογδαρμένο προστατευτικό πλαστικό της εξάτμισης όπως το δεξί ασημένιο αντίβαρο είχε 1 πόντο απόσταση από το χερούλι του γκαζιού. Τηλ.6977954049 , Ευχαριστώ...

Στοιχεία χρήστη: kkatopodis@mail.gr
.