Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Βρέθηκε το αυτοκίνητο που ενδέχεται να κλάπηκε απ΄τον Παλαιοκώστα

Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο που ενδέχεται να έχει κλέψει ο Βασίλης Παλαιοκώστας απο την πόλη των Τρικάλων λίγες μέρες νωρίτερα με σκοπό την διαφυγή του προς τις ορεινές περιοχές του νομού Τρικάλων.

Τα σενάρια καθημερινά γίνονται και πιο βάσιμα καθώς το αυτοκίνητο εντοπίστηκε χθες εγκαταλελειμένο σε ποτάμι ή ρεματιά στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης, απο όπου κατα περίεργη σύμπτωση κατάγονται οι αδερφοί Παλαιοκώστα (συγκεκριμένα οι γνωστοί νταβέληδες τα αδέρφια Παλιοκώστα κατάγονται απο το χωριό Μοσχόφυτο). Το περιστατικό του αγροτικού αυτοκινήτου που κλάπηκε απο την πόλη των Τρικάλων προκάλεσε απο την αρχή πολλά ερωτηματικά για το ποιός βρίσκεται πίσω απο το συμβάν ενώ ακόμη πιο σκοτεινά σενάρια συνέδεαν την κλοπή με την ένοπλη ληστεία που έγινε λίγες ώρες νωρίτερα σε οίκο ανοχής των Τρικάλων απο δυο άνδρες οι οποίοι είχαν κρυμμένα τα πρόσωπα τους με καλσόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.trikaland.gr, το οποίο πρώτο δημοσίευσε την μοναδική φωτογραφία του αυτοκινήτου, οι ιδιοκτήτες οδηγήθηκαν στο σημείο που βρέθηκε του όχημα απο δυο περιπολικά της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου